Haemme työpäällikköä

Haislahden pumppaamon asennus Savonlinnassa

Haemme joukkoomme TYÖPÄÄLLIKKÖÄ Savonlinnan / Itä-Suomen alueelle.

Toimenkuva on osittain muokattavissa valitun henkilön mukaan, mutta pääasiassa vastuullasi ovat yrityksen vaihtelevien työkohteiden organisointi ja työnjohto, urakkalaskenta ja ajoittain isompien projektien vastaavana työnjohtajana toimiminen. Sinulla on aikaansaava, itsenäinen työote ja halua kehittyä ja kehittää yritystä eteenpäin myös työmaatasolla. Tukenasi on kokenut organisaatio ja ammattitaitoinen henkilöstö.

Edellytämme sinulta kokemusta tuloksellisesta kunnallistekniikan ja/tai vesirakentamisen projektien läpiviennistä ja urakkalaskennasta. Työn onnistunut hoitaminen edellyttää valmiutta matkatöihin. Yrityksen toimipaikka sijaitsee Savonlinnassa, mutta projektien ja työtilanteen salliessa myös kotikonttorilta toimiminen on ajoittain mahdollista. Edellytämme vähintään teknikon tai insinöörin (AMK) koulutusta, jotta voit toimia tarvittaessa vastaavana työnjohtajana hoitamissasi projekteissa.

Tarjoamme työpaikan matalassa ja kehittyvässä organisaatiossa, jossa jokaisen työpanoksella on merkitystä. Työ on monipuolista ja yhdistää työnjohdon ja urakkalaskennan. Tavoitteenamme on kasvaa ja kehittää yritystä eteenpäin. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja edut sekä mahdollisuuden yrityksen osakkuuteen siitä kiinnostuneille.

Työpaikka täytetään kun oikea henkilö löytyy. Aloitusaika voidaan sopia joustavasti, kuitenkin viimeistään huhtikuussa 2018. Lisätietoja paikasta antaa toimitusjohtaja Juha-Pekka Kotilainen, puhelimella 050 340 4999 tai sähköpostitse jpk@vht.fi.

”Vesihuoltotekniikka Kotilainen Oy on savonlinnalainen, vuonna 1976 perustettu perheyritys. Olemme erikoistuneet kunnallistekniikan rakentamiseen ja vesihuollon erikoiskohteisiin kuten vesistörakentamiseen ja pieniin vesilaitoskohteisiin. Lisäksi rakennamme kaukolämpö- ja maakaapeliverkkoja. Toimimme Itä-Suomen alueella, toiminnan keskipisteenä Savonlinna ja lähikunnat. Liikevaihtomme viime vuosina on ollut luokassa 1,5 – 2 miljoonaa euroa ja yritys työllistää keskimäärin 15 työntekijää.”

Työpaikkailmoitus on noudettavissa osoitteesta https://www.dropbox.com/s/7mlw4vka7pzmewj/Rekrytointi%20TP%202018.pdf?dl=0