Asiakkaitamme

Suurimpia asiakkaitamme ovat vesi- ja viemärilaitokset, kunnat, lämpö- ja energialaitokset, teollisuus ja infra-alan urakoitsijat. Toteutamme projekteja Itä-Suomen alueella.

Lisäksi palvelemme asunto-osakeyhtiöitä, rakennusliikkeitä ja henkilöasiakkaita kiinteistön ulkopuolisiin verkostoihin, kaivoihin ja pumppaamoihin liittyvissä projekteissa Savonlinnassa ja lähikunnissa.

Toteutamme vesihuollon kohteiden kokonais- ja aliurakointi, pumppaamojen maarakennus- ja asennustyöt, putkilinjojen maarakennus- ja asennustyöt, vesihuollon erikoistyöt, vesihuollon laitostyöt niin julkisissa projekteissa kuin teollisuudessa. Lue lisää »

Kiinteistön ulkopuolisten kohteiden kokonais- ja aliurakointi, salaojitustyöt, sokkelien vesi- ja routaeristystyöt, kiinteistön ulkopuoliset viemärilinjat, kaivojen uusiminen ja saneeraus, pumppaamojen ja pumppujen asentaminen ja saneeraus, putkilinjojen kuvaus. Lue lisää »

Toteutamme kerrostalo-, rivitalo- ja omakotitalokohteisiin kiinteistön ulkopuolisia töitä avaimet käteen-toimituksena. Toteuttamiimme projektityyppeihin kuuluvat salaojitustyöt, kiinteistön ulkopuoliset viemärilinjat, betoni- ja muovikaivojen tarkastukset ja muutokset, pumppaamojen ja pumppujen asentaminen ja saneeraus, ulkopuolisten putkilinjojen (viemärien ja salaojien) kuvaus sekä jätevesijärjestelmien maarakennus- ja asennustyöt. Lue lisää »

Saneeraamme ja rakennamme vedenottamot ja jätevedenpuhdistamot, toteutamme pumppaamojen maarakennus- ja asennustyöt, vesihuollon erikoistyöt kuten muoviputkien pusku- ja sähköhitsaustyöt ja kunnallistekniikan rakentamisen. Toteutamme lisäksi asennustöitä vesilaitosten sisäisille putkistoille. Lue lisää »