Savonlinna

Haislahden pumppaamon asennus Savonlinnassa
Haemme joukkoomme TYÖPÄÄLLIKKÖÄ Savonlinnan / Itä-Suomen alueelle. Toimenkuva on osittain muokattavissa valitun henkilön mukaan, mutta pääasiassa vastuullasi ovat yrityksen vaihtelevien työkohteiden organisointi ja työnjohto, urakkalaskenta ja ajoittain isompien projektien vastaavana työnjohtajana... Lue lisää »
Vesihuoltolinjojen upotus jään alle
Toteutimme Punkaharjun Tuunaansaaren ja Kaarnaniemen välisten paineviemärin ja vesijohdon uusimisen Savonlinnan Vedelle maaliskuussa 2017. Urakka sisältää noin 440 metriä paineviemäriä ja vesijohtoa, jotka painotettiin ja upotettiin vesistöön jäältä käsin. Tämän lisäksi Kaarnaniemeen ranta-alueelle... Lue lisää »
Panunkadun vesihuoltosaneeraus
Saneeraamme Savonlinnan Vedelle kolmen kadun vesihuoltoverkostot Savonlinnassa kesän 2016 aikana. Työn laajuus on noin 600 metriä vesijohtoa, viemäriä ja sadevesiviemäriä. Verkostot ovat käytössä saneerauksen aikana. Työ alkaa toukokuun lopussa Panunkadulta Osmankadun risteyksestä, ja jatkuu... Lue lisää »
Vääräsaarenkadun runkovesijohdon uusiminen
Savonlinnan Vesi toteutti Vääräsaaren pintavesilaitokselta lähtevien runkovesilinjojen saneerauksen talvityönä joulukuun 2014 ja helmikuun 2015 välisenä aikana. Vanhaa valurautaista vesijohtoa muutettiin PEH 400 muoviputkeksi. Toteutimme projektin maanrakennustyöt ja avustimme asennustöissä... Lue lisää »